vineri, 23 decembrie 2011

Mesaje de anul nou

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Mesaje de anul nou

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Mesaje de anul nou

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2012!

Anul 2012 este ca o carte cu 366 pagin

Anul 2012 este ca o carte cu 366 pagini albe ce asteaptă să fie scrise cu noua ta poveste si sa o colorezi de emoţii. La Multi Ani 2012 si un An Nou Fericit

Mesaje de anul nou

Spune anului ce vine,
Sa-ti aduca numai bine!
Si mai spune-i sa iti dea,
Tot ce vrea inima ta
Sanatate, bucurie si multi bani
La Anu si La Multi Ani!!

Mesaje de anul nou

Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi.
La Multi Ani si un An Nou Fericit!

Mesaje de anul nou

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Mesaje de anul nou

Ultima zi a anului este gata sa treaca prin clepsidra timpului.
Pe fiecare fila din agenda lui 2012 va doresc sa gasiti multa iubire, sanatate, noroc, bani si fericire! Sa aveti numai bucurii si realizari! La multi ani!

Linistea Craciunului

In aceasta noapte uita gandurile negre. Ai multe alte nopti in care sa te ocupi de ele.
Linisteste-ti sufletul si trimite cate un gand frumos catre fiecare dintre cei dragi si o sa te simti impacat.

Noaptea de Craciun

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Spiritul Craciunului

Spiritul Craciunului
Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

Bucuria Sarbatorilor

Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Fii mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul sarbatorii!

Mesaje de craciun

Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani.
Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om

Mesaje de craciun

Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun!

Mesaje de craciun

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile.
Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Mesaje de craciun

Mesaje de craciun Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Mesaje de craciun

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile.
 Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte. Sarbatori Fericite!

Mesaje de craciun

Fie ca sarbatorile sa aduca cu ele amintiri calde, un mic zambet si multa dragoste. Cele mai calde urari si multi pupici! La multi ani!

Mesaje de craciun

Sarbatoarea nasterii Domnului sa va umple sufletul de speranta, bucurie si optimism, iar viata sa va fie binecuvantata de taina stelei care a rasarit. Craciun fericit!